RAFFAELO KOKOSOVÝ KOLÁČ
45 min
6
-
•
25 g kokosové mouky
-
•
kokosový cukr
-
•
himalájská sůl
-
•
3 domácí vajíčka
-
•
120 ml mléka
-
•
50 g tvarohu
-
•
1 pl prášku do pečiva
-
•
250 g cizrny z konzervy
-
•
25 g vanilkového proteinu
-
•
50 g Coconut Twisteru
-
•
50 g bílé čokolády
-
•
100 g kokosového krému
-
•
500 ml mléka
-
•
250 g polotučného tvarohu
-
•
50 g vanilkového pudingu
-
•
25 g vanilkového proteinu
POSTUP :
Bílky oddělíme od žloutků. Z bílků a špetky soli vyšleháme tuhý sníh. V druhé misce vyšleháme žloutky s kokosovým cukrem do pěny, přidáme rozmixovanou cizrnu, tvaroh a mléko. Nakonec přidáme směs mouky, proteinu a prášku do pečiva. Do směsi zlehka vmícháme sníh z bílku. Středně husté těsto nalijeme do formy 35×30 na pečící papír a pečeme na 180 stupňů asi 25–30 minut. Mezitím si uděláme puding – v trošce mléka rozmixujeme pudingový prášek a protein, a až potom vlejeme do vařícího mléka (aby se nám nevytvořily hrudky). Povaříme do zhoustnutí a přidáme kokosový krém nebo kokosové chipsy (ty jsme si předtím rozmixovali v mixéru najemno) a taky čokoládu a COCONUT twister. Do skoro vychlazeného pudingu přimícháme tvaroh a ještě dosladíme dle chuti. Koláč rozdělíme na polovinu (po šířce – výsledný koláč má velikost polovičního plechu). Polovinu náplně natřeme na spodní korpus, položíme na něj druhou část těsta a zbytek rozetřeme nahoru. Koláč necháme odpočívat v lednici alespoň 3 hodiny. Na ozdobu použijeme strouhaný kokos a ovoce. Dobrou chuť!
Recept by blogerka Ivča IG: ivaness_f
Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.
Makovo mandlový závin
14.08. 2023
Chocolate banana bread
08.06. 2023
Velikonoční bábovka
03.04. 2023
Nepečený Oreo cheesecake
09.12. 2022