ČOKOLÁDOVO AVOKÁDOVÝ CHEESECAKE

Hodnocení (0)
Doba přípravy
30 min
Počet porcí
8
Počet kalorií
293 Kcal / 1 porce
Galerie

Spodní část dortové formy si vyložíme papírem. Kešu ořechy a slunečnicová semínka rozmixujeme v mixéru přidáme mandlový krém, ovesnou mouku, datlovou pastu, rozpuštěný kokosový olej, skořici a rozmixujeme tak, aby se všechny složky propojily. Těsto by mělo být mírně lepivé. 🍯

TIP : Datlovou pastu bychom měli před mixováním vyndat z ledničky a nechat cca 1 hodinu aby změkla 👌

Následně těsto utlačíme lžicí nebo hrníčkem na dno dortové formy a dáme ztuhnout do lednice. ❄️

Před tím než si začneme chystat krém, rozpustíme kakaovou hmotu ve vodní lázni a odstavíme bokem. Avokádo zbavíme slupky a pecky, dáme do mixéru společně s limetkovou štávou a rozmixujeme do hladka. Přidáme trochu sladidla, kokosový olej, kokosový krém, rozpuštěnou kakaovou hmotu a důkladně promícháme dokud nedostaneme celistvou hladkou směs. 🥑

Formu vyjmeme z chladničky, krém rovnoměrně rozvrstvíme po těstě a uhladíme dohladka. Nakonec ozdobíme mandlovými lupínky a ovocem. Hotový cheesecake vložíme do lednice na několik hodin, aby si odpočinul. 🍰

Dobrou chuť 🙂

 

Recept by blogerka Annamária  IG : annamaria_bila­sova👩🏼‍🍳

Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.

Zpět na recepty