Jablečná kešu buchta
Hodnocení (0)
Doba přípravy
55 min
55 min
Počet porcí
9 ks
9 ks

Galerie
Suroviny
-
•
100 g jemných ovesných vloček
-
•
200 g špaldové mouky
-
•
30 g kešu másla
-
•
60 g nasekaných kešu ořechů
-
•
2 pl kukuřičného škrobu
-
•
50 ml javorového sirupu
-
•
60 g sušených rozinek
-
•
1 čl skořice
-
•
1 balíček PDP
-
•
40 ml řepkového oleje
-
•
2 jablka
-
•
320 ml rostlinného mléka
Čtvercový plech vyložíme pečícím papírem a troubu předehřejeme na 180 stupňů. Ve větší misce smícháme všechny suché ingredience (kromě nasekané hořké čokolády).
Přidáme nahrubo nastrouhaná jablka, mléko, olej, kešu máslo a javorový sirup. Vše důkladně promícháme. Těsto nalijeme do formy a posypeme kakaovými boby nebo hořkou čokoládou.
Pečeme 40-45 minut.
Recept by blogerka Annamária IG : annamaria_bilasova👩🏼🍳
Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.
Nejnovější recepty




Nejoblibenější recepty