Fazolový zákusek s krémem z avokáda a ořechy

Hodnocení (0)
Galerie
suroviny na těsto
suroviny na krém
  • 4 pl kokosový cukr
  • 4 pl holandské kakao
  • 1 x jemný odtučněný tvaroh
  • 1x cream cheese light
  • 1 ks avokádo
na dokončení

Fazole vyndáme z konzervy a propláchneme od nálevu. Přidáme žloutky, vodu a rozmixujeme ponorným mixérem. Přimícháme ostatní suroviny. Z bílků vyšleháme tuhý sníh a přimícháme do směsi. Ještě jednou důkladně promícháme všechny suroviny. 🥣

Směs natřeme na větší plech (přibližně 37 × 26 cm) vložený pečícím papírem a vložíme do předem vyhřáté trouby na 185° C. Pečeme přibližně 20 minut. 🔥

Krém si vytvoříme smícháním všech surovin dohromady a necháme zhruba 15 min. v ledničce odležet ⛄️

Po upečení stáhneme korpus z pečícího papíru a přeřízneme napůl 🔪 Natřeme vymíchaným krémem prostředek i vrchní část dezertu. 🍰

Celý dezert polijeme ořechovým krémem Protein Cashew Coconut. Koncem lžíce políváme růžne do kříže čáry a nakonec posypame pečenými ořechy ( nejlépe malými kousky ) 🌰 a necháme v lednici ztuhnout. 

Přeji dobrou chuť 👌

 

Recept by blogerka Romana z IG : @rommiemax👩🏼‍🍳

Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.

Zpět na recepty