PIŠKOTOVÝ DEZERT S ČOKOLÁDOVÝM PUDINGEM A TVAROHEM

Hodnoceni (0)
Doba přípravy
90 min
Počet porcí
10
Galerie
SUROVINY na TĚSTO :
PUDINGOVÁ VRSTVA :
TVAROHOVÁ VRSTVA :

postup :

Jako první si dáme vařit puding podle postupu na obale. Do hotového pudingu zamícháme ořechové máslo. Na těsto si vyšleháme vejce se sladidlem, přídáme kokosový olej, jogurt a opět promícháme. Nakonec přidáme všechny suché suroviny a už jen na chvilku promícháme. 2/3 těsta si dáme do plechu na pečící papír, do zbylé 1/3 těsta smícháme kakao a vylejeme na světlé těsto. Navrch těsta přidáme ještě teplý puding. Pečeme ve vyhřáté troubě na 170 stupňů přibližně 30 minut. Na vychlazený koláč natřeme oslazený tvaroh smíchaný s jogurtem a dáme do ledničky na min. 2 hodiny. Vrchní část dezertu ozdobíme strouhanou čokoládou. Do­brou chuť

 

Recept by Ivča IG: ivaness_f

Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.

Zpět na recepty