Batátové Brownies

Hodnoceni (0)
Doba přípravy
45 min
Počet porcí
12 ks
Počet kalorií
406 kcal / 1 kus
Bílkoviny: 16
Sacharidy: 17
Tuky: 28
Galerie
suroviny na těsto :
suroviny na polevu :

POSTUP :

Oloupané batáty uvaříme do měkka, poté je rozmixujeme na kaši a vzniklou kaši dále rozmixujeme s ostatními surovinami na těsto – tzn. s holandským kakaem, rozpuštěným kokosovým olejem, arašídovým máslem, javorovým sirupem, vejci a špetkou himalájské soli. 

Vzniklé těsto rozetřeme na menší plech a pečeme na cca 170 stupňů zhruba 20–25 minut podle typu trouby. Těsto kontrolujeme špejlí. 

Nachystáme si suroviny na polevu. Kokosový olej s kakaovou hmotou a čokoládou necháme v kastrůlku na mírném plameni roztát a promícháme s holandským kakaem. Hotovou polevu rozetřeme po upečeném těstě.

Brownies vložíme do ledničky než nám poleva ztuhne. Potom můžeme ochutnávat. Dobrou chuť ! 

 

Recept by Adriana z IG: adriana­.rezakova

Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.

Zpět na recepty