BEZLEPKOVÉ ARAŠÍDOVÉ CHURROS

Hodnoceni (0)
Doba přípravy
40 min
Galerie
Suroviny na Churros :
suroviny na krém :
Suroviny na posypku :

POPIS :

 1. V hrnci dáme svařit 3 dc vody, do které ihned vložíme máslo a mícháme dokud se nerozpustí.

2. Do máslové směsi přidáme 260 g arašídové mouky a mícháme dokud se těsto nezačne odlepovat od spodku hrnce. Tehdy vypneme sporák a těsto přelijeme do nádoby a necháme vychladnout.

3. Do vychlazeného těsta přisypeme špetku soli a pomalu vmícháváme vajíčka – jedno po druhém. Takto připravené těsto plníme do cukrářského sáčku s okrasnou špičkou.

4. Když máme hotové těsto pořádně rozehřejeme olej, do kterého našim sáčkem tvarujeme Churros. Rovné nebo kulaté prostě podle našich představ. Churros smažíme dokud nemají zlatavou barvu a křupavé těsto.

5. Už hotové Churros necháme odpočinout na ubrousku a následně všechny obalíme v misce s cukrem, skořicí s nastrouhanými fazolkami Tonka.

6. Aby oříšková chuť Churros byla dokonale lahodná, ve vodní lázni si rozpustíme bílou čokoládu s mlékem a arašídovým máslem.  Vše dobře promícháme a můžeme servírovat.

Dobrou chuť 

 

Recept by : Lucie Randové IG: forkassion

Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.

Zpět na recepty