ČOKOLÁDOVÉ SUFLÉ
Hodnocení (0)
Doba přípravy
25 min
25 min
Počet porcí
2
2

Galerie
surovina na suflé
-
•
50 g kakaové hmoty
-
•
100 g hořké čokolády
-
•
1 pl mandlové mouky
-
•
4 pl kokosového oleje
-
•
3 pl kokosové
-
•
2 pl Nougat twister
-
•
2 celé vejce + 1 bílek
-
•
1 pl kakaa
Postup :
Čokoládu si rozpustíme ve vodní lázni s kokosovým olejem a necháme vychladnout. Vejce s bílkem vyšleháme a přidáme 3 lžíce kokosového cukru a špetku soli. Vejce s vychladlou čokoládou spojíme a do vzniklé směsi přidáme lžíci holandského kakaa a lžíci mandlové mouky. Formu na suflé (nebo muffiny) vymažeme kokosovým olejem, vysypeme kakaem a naplníme. Hodinu necháme vychladnout v lednici a poté pečeme cca 10 min na 190°C tak, aby bylo těsto „nedopečené“. Podáváme teplé se zmrzlinou nebo malinami a Nougat twistrem.
Dobrou chuť!
Recept by Natty Cholevová
Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.
Nejnovější recepty




Nejoblibenější recepty