Lyofilizované ovoce (Ovoce sušené mrazem)

Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zamraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v lyofilizovaném ovoci.

Tip
Lyofilizované višně

Lyofilizované višně

Hodnoceni (0)
  84
+ -
Lyofilizované ostružiny

Lyofilizované ostružiny

Hodnoceni (0)
  93
+ -
Lyofilizované maliny

Lyofilizované maliny

Hodnoceni (0)
  96
+ -
Lyofilizované jahody

Lyofilizované jahody

Hodnoceni (0)
  89
+ -
Lyofilizované brusinky

Lyofilizované brusinky

Hodnoceni (0)
  102
+ -
Lyofilizované broskve

Lyofilizované broskve

Hodnoceni (0)
  89
+ -
Lyofilizované borůvky

Lyofilizované borůvky

Hodnoceni (0)
  112
+ -
Lyofilizovaný banán

Lyofilizovaný banán

Hodnoceni (0)
  69
+ -
Lyofilizovaný ananas

Lyofilizovaný ananas

Hodnoceni (0)
  96
+ -

Máš chuť na něco jiného?