Lyofilizované ovoce (Ovoce sušené mrazem)

Co je to lyofilizované ovoce? Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zamraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v lyofilizovaném ovoci

Jaké jsou možnosti použití? Lyofilizované ovoce můžete  křupat jen tak na svačinu, přidat do snídaní, jogurtů, zmrzlin, do čaje. Lyofilizované ovoce je skvělé také na pečení a vaření. 

Jste příznivcem zdravého stravování? Pak je pro vás lyofilizované ovoce (ovoce sušené mrazem) tou správnou volbou. Doporučujeme se podívat také na lahodný ořechový krém, chutné ořechové tyčinky a oříšky

Lyofilizovaný černý rybíz

Lyofilizovaný černý rybíz

Hodnoceni (0)
  63
skladem
+ -
Lyofilizované višně

Lyofilizované višně

Hodnoceni (0)
  84
skladem
+ -
Lyofilizované ostružiny

Lyofilizované ostružiny

Hodnoceni (0)
  93
skladem
+ -
Lyofilizované maliny

Lyofilizované maliny

Hodnoceni (0)
  96
skladem
+ -
Lyofilizované jahody

Lyofilizované jahody

Hodnoceni (0)
  89
skladem
+ -
Lyofilizované brusinky

Lyofilizované brusinky

Hodnoceni (0)
  102
skladem
+ -
Lyofilizované broskve

Lyofilizované broskve

Hodnoceni (0)
  89
skladem
+ -
Lyofilizované borůvky

Lyofilizované borůvky

Hodnoceni (1)
  112
skladem
+ -
Lyofilizovaný banán

Lyofilizovaný banán

Hodnoceni (0)
  69
skladem
+ -
Lyofilizovaný ananas

Lyofilizovaný ananas

Hodnoceni (0)
  96
skladem
+ -

Máš chuť na něco jiného?