JAHODOVÝ CHEESECAKE

Hodnoceni (0)
Doba přípravy
90 min
Počet porcí
8 ks
Galerie
SUROVINY NA ZÁKLAD
SUROVINY NA KRÉM
NA OZDOBENÍ
  • 100 g rozpůlených jahod

Sušenky rozdrtíme 🍪 ( ručně nebo v mixéru ) a smícháme s rozpuštěným máslem. Přidáme arašídové máslo 🍯 a promícháme. Dortovou formu o průměru 24 cm vyložíme pečícím papírem a vymažeme máslem. Do formy přesuneme sušenkovou hmotu a pořádně ji upěchujeme skleničkou s rovným dnem. Vložíme do předem vyhřáté trouby na 180 stupňů a pečeme cca 15 minut.

Mezitím si vyšleháme smetanu, do krému přidáme Strawberry Twister 🍓a znovu prošleháme. Takto opakujeme i po přidání malin, polotučného tvarohu a kokosového cukru 🥥. Smetanu mixujeme na vysoké otáčky, vše ostatní se snažíme jen vmíchat na nízké otáčky. Nakonec nakrájíme jahody na drobné kostečky a vmícháme je do krému.

Sušenkový základ vytáhneme z trouby a necháme vychladnout. Poté nalijeme celý krém na základ a dáme odpočinout na cca hodinu do chladničky.Mezitím si nakrájíme zbylé jahody na půlky nebo na plátky. Cheesecake po ztuhnutí vytáhneme z ledničky a ozdobíme jahodami 🍰

Nakrojíme a můžeme podávat 🙂

 

Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.

Zpět na recepty