Cuketovo - Arašídový koláč
40 min
10 ks
-
•
20 g kokosové mouky
-
•
50 g arašídové mouky
-
•
10 g spirulina
-
•
50 g kokosového cukru
-
•
3 vejce
-
•
10 g holandského kakaa
-
•
200 ml mléka
-
•
30 g čokoládového proteinu
-
•
30 g pohankové mouky
-
•
1 pl prášku do pečiva
-
•
650 g cukety
-
•
20 g holandského kakaa
-
•
200 ml mléka
-
•
25 g čokoládového proteinu
-
•
20 g čokoládového pudingu
-
•
200 g creamcheese light
POSTUP:
Jako první si nahrubo nastrouháme cuketu a počkáme, dokud pusť šťávu. V misce si vyšleháme vejce se sladidlem, přidáme mléko, zbavíme cuketu přebytečné vody a ponorný mixér vymixujeme. K této směsi přimícháme smíchané suché suroviny. Vznikne nám řidší těsto, které vylijeme do malého (22×32) plechu nejlépe vyložený papírem na pečení a pečeme 30–35 min. na 175 stupňů. Potom necháme vychladnout a mezitím si připravíme krém.
Uvaříme si pudink podle návodu. Do mírně vychladlého pudingu zamícháme zbylou suroviny a krém rozetřeme na vychladlý koláč. Na polevu si rozpustíme čokoládu s kokosovým olejem, přimícháme mléko, promícháme a rozetřeme na koláč. Necháme ztuhnout alespoň 3 hodinky v chladničce.
Před podáváním jemně posypeme práškem matchatea, polijeme ještě krémem od s příchutí arašídy deluxe (s čokoládou) a ozdobíme lístkem meduňky nebo máty.
Recept by Ivča z IG: ivaness_f
Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.
Makovo mandlový závin
14.08. 2023
Chocolate banana bread
08.06. 2023
Velikonoční bábovka
03.04. 2023
Nepečený Oreo cheesecake
09.12. 2022


