Cuketovo - Arašídový koláč

Hodnoceni (0)
Doba přípravy
40 min
Počet porcí
10 ks
Galerie
Suroviny na těsto :
suroviny na krém :
  • 20 g holandského kakaa
  • 200 ml mléka
  • 25 g čokoládového proteinu
  • 20 g čokoládového pudingu
  • 200 g creamcheese light
suroviny na polevu :

POSTUP :

Jako první si nahrubo nastrouháme cuketu a počkáme, dokud pusť šťávu. V misce si vyšleháme vejce se sladidlem, přidáme mléko, zbavíme cuketu přebytečné vody a ponorný mixér vymixujeme. K této směsi přimícháme smíchané suché suroviny. Vznikne nám řidší těsto, které vylijeme do malého (22×32) plechu nejlépe vyložený papírem na pečení a pečeme 30–35 min. na 175 stupňů. Potom necháme vychladnout a mezitím si připravíme krém.

Uvaříme si pudink podle návodu. Do mírně vychladlého pudingu zamícháme zbylou suroviny a krém rozetřeme na vychladlý koláč. Na polevu si rozpustíme čokoládu s kokosovým olejem, přimícháme mléko, promícháme a rozetřeme na koláč. Necháme ztuhnout alespoň 3 hodinky v chladničce.

Před podáváním jemně posypeme práškem matchatea, polijeme ještě krémem od  s příchutí arašídy deluxe (s čokoládou) a ozdobíme lístkem meduňky nebo máty.

 

Recept by Ivča z IG: ivaness_f

Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.

Zpět na recepty