ARAŠÍDOVÝ CHEESECAKE BEZ LEPKU
60 min
12
352 kcal/1 porce
-
•
120 g ovesné mouky
-
•
100 g arašídové mouky
-
•
80 g lískooříškové mouky
-
•
1 pl kokosového oleje
-
•
2 pl kokosového cukru
-
•
Špetka himalájské soli
-
•
1 pl holandské kakao
-
•
70 ml mléka
-
•
2 pl másla
-
•
2 pl kokosového cukru
-
•
3 pl arašídového másla
-
•
3 pl Caramel Twister
-
•
2 vejce
-
•
500 g plnotučného tvarohu
-
•
150 g čerstvého sýru
-
•
2 pl arašídového másla
-
•
100 g kvalitní hořké čokolády
-
•
70 ml mléka
-
•
nasekané nesolené arašídy
Dortovou formu o průměru 24 cm vyložte pečicím papírem, i strany. Všechny ingredience na korpus smíchejte a hmotu natlačte na dno a kraje formy 🥣
Všechny suroviny vyndejte z lednice přibližně 3 hodiny před pečením, aby měly pokojovou teplotu. Nejprve vyšlehejte tvaroh dohladka, pak do něj postupně zašlehejte čerstvý sýr a nakonec všechny ostatní suroviny. Vejce přidejte až na závěr a opatrně je vmíchejte lžící. 🍳
Hotovou náplň vlijte do dortové formy a dejte péct do předem vyhřáté trouby na 160°C 🔥Pečte 60 minut. Po celou dobu pečení neotevírejte troubu. Po upečení nechte cheesecake zchladnout na pokojovou teplotu a až poté ho dejte do lednice. 🍰
Hotovou polevu nalijte na cheesecake a posypejte nasekanými arašídy.🥜
Dobrou chuť 😊
Recept by blogerka Michaela IG : master_michaela👩🏼🍳
Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.
Makovo mandlový závin
14.08. 2023
Chocolate banana bread
08.06. 2023
Velikonoční bábovka
03.04. 2023
Nepečený Oreo cheesecake
09.12. 2022