ČOKOLÁDOVÉ SUFLÉ
Hodnocení (0)
Doba přípravy
25 min
25 min
Počet porcí
2
2
Galerie
surovina na suflé
- • 50 g kakaové hmoty
- • 100 g hořké čokolády
- • 1 pl mandlové mouky
- • 4 pl kokosového oleje
- • 3 pl kokosové
- • 2 pl Nougat twister
- • 2 celé vejce + 1 bílek
- • 1 pl kakaa
Postup :
Čokoládu si rozpustíme ve vodní lázni s kokosovým olejem a necháme vychladnout. Vejce s bílkem vyšleháme a přidáme 3 lžíce kokosového cukru a špetku soli. Vejce s vychladlou čokoládou spojíme a do vzniklé směsi přidáme lžíci holandského kakaa a lžíci mandlové mouky. Formu na suflé (nebo muffiny) vymažeme kokosovým olejem, vysypeme kakaem a naplníme. Hodinu necháme vychladnout v lednici a poté pečeme cca 10 min na 190°C tak, aby bylo těsto „nedopečené“. Podáváme teplé se zmrzlinou nebo malinami a Nougat twistrem.
Dobrou chuť!
Recept by Natty Cholevová
Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.
Nejnovější recepty
Makovo mandlový závin
14.08. 2023
Chocolate banana bread
08.06. 2023
Velikonoční bábovka
03.04. 2023
Nepečený Oreo cheesecake
09.12. 2022
Nejoblibenější recepty