RAW SALTY CARAMEL BAR
30 min
4
-
•
3 pl arašídového másla
-
•
3 pl kešu krému
-
•
1 a 1/2 hrnku datlí
-
•
2 hrnky kešu ořechů
-
•
špetka himalájské soli
-
•
trochu vody
-
•
1 balení fíků
POSTUP :
Abychom připravili naše Raw Salty Caramel Bars nemůžeme zapomenout některé z ingrediencí jako jsou dalte, fíky a kešu ořechy namočit přes noc do vody, nejen aby změkly, ale zároveň se aktivovaly. Připravíme si uzavíratelnou nádobu na potraviny, kterou vysteleme pečícím papírem.
Do smoothie makeru vlažíme datle spolu s fíky, 3 PL vody, 3 PL arašídového másla, špetkou himalájské soli a rozmixujeme na krém. Celý krém rozetřeme do nádoby. Smoothie maker umyjeme a opět do něj vložíme namočené kešu ořechy, 3 PL vody a 3 PL kešu krému.
Vzniklý krém navrstvíme na krém v nádobě. Takto připravený dezet přikryjeme víčkem a vložíme minimálně na 2 hodiny do mrazáku. Po ztuhnutí rozkrájíme na kostičky a dozdobíme. Dobrou chuť!
Recept by Lucie Randové IG: forkassion
Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.
Makovo mandlový závin
14.08. 2023
Chocolate banana bread
08.06. 2023
Velikonoční bábovka
03.04. 2023
Nepečený Oreo cheesecake
09.12. 2022