Fazolový zákusek s krémem z avokáda a ořechy
-
•
40 g Protein Cashew Coconut krém
-
•
25 g arašídovo kokosový krém
-
•
50 ml vody
-
•
3 x vejce
-
•
konzerva bílých fazolí
-
•
1 čl jedlé sody
-
•
4 pl kokosový cukr
-
•
4 pl holandské kakao
-
•
1 x jemný odtučněný tvaroh
-
•
1x cream cheese light
-
•
1 ks avokádo
Fazole vyndáme z konzervy a propláchneme od nálevu. Přidáme žloutky, vodu a rozmixujeme ponorným mixérem. Přimícháme ostatní suroviny. Z bílků vyšleháme tuhý sníh a přimícháme do směsi. Ještě jednou důkladně promícháme všechny suroviny. 🥣
Směs natřeme na větší plech (přibližně 37 × 26 cm) vložený pečícím papírem a vložíme do předem vyhřáté trouby na 185° C. Pečeme přibližně 20 minut. 🔥
Krém si vytvoříme smícháním všech surovin dohromady a necháme zhruba 15 min. v ledničce odležet ⛄️
Po upečení stáhneme korpus z pečícího papíru a přeřízneme napůl 🔪 Natřeme vymíchaným krémem prostředek i vrchní část dezertu. 🍰
Celý dezert polijeme ořechovým krémem Protein Cashew Coconut. Koncem lžíce políváme růžne do kříže čáry a nakonec posypame pečenými ořechy (nejlépe malými kousky) 🌰 a necháme v lednici ztuhnout.
Přeji dobrou chuť 👌
Recept by blogerka Romana z IG : @rommiemax👩🏼🍳
Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.
Makovo mandlový závin
14.08. 2023
Chocolate banana bread
08.06. 2023
Velikonoční bábovka
03.04. 2023
Nepečený Oreo cheesecake
09.12. 2022
