BEZLEPKOVÉ ARAŠÍDOVÉ CHURROS
40 min

-
•
260 g Arašídové mouky
-
•
špetka himalájské soli
-
•
300 ml vody
-
•
3 celé vajíčka
-
•
125 g másla
-
•
½ litru oleje
-
•
2 pl arašídového krému
-
•
4 pl mléka
-
•
100 g bílé čokolády
-
•
80 g kokosového cukru
-
•
1 pl skořice
-
•
2 nastrouhané Tonkové boby
POPIS :
1. V hrnci dáme svařit 3 dc vody, do které ihned vložíme máslo a mícháme dokud se nerozpustí.
2. Do máslové směsi přidáme 260 g arašídové mouky a mícháme dokud se těsto nezačne odlepovat od spodku hrnce. Tehdy vypneme sporák a těsto přelijeme do nádoby a necháme vychladnout.
3. Do vychlazeného těsta přisypeme špetku soli a pomalu vmícháváme vajíčka – jedno po druhém. Takto připravené těsto plníme do cukrářského sáčku s okrasnou špičkou.
4. Když máme hotové těsto pořádně rozehřejeme olej, do kterého našim sáčkem tvarujeme Churros. Rovné nebo kulaté prostě podle našich představ. Churros smažíme dokud nemají zlatavou barvu a křupavé těsto.
5. Už hotové Churros necháme odpočinout na ubrousku a následně všechny obalíme v misce s cukrem, skořicí s nastrouhanými fazolkami Tonka.
6. Aby oříšková chuť Churros byla dokonale lahodná, ve vodní lázni si rozpustíme bílou čokoládu s mlékem a arašídovým máslem. Vše dobře promícháme a můžeme servírovat.
Dobrou chuť!
Recept by : Lucie Randové IG: forkassion
Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.



