Hokkaido Donuts

Hodnoceni (0)
Doba přípravy
60 min
Počet porcí
15 ks
Galerie
suroviny na těsto :
na polevu :

POSTUP : 

Na začátek smícháme suché ingredience spolu – hladkou bezlepkovou mouku , arašídovou mouku, kůru z pomeranče, prášek do pečiva, kurkumu a chia semínka. V druhé misce smícháme ostatní ingredience tedy – arašídové máslo, med, rozpuštěný kokosový olej, studené hokkaido pyré a dvě vejce. Tekutou směs pomalu přelijeme do suché – stále mícháme všechny ingredience, než se nám vytvoří těsto.

Těsto dávkujeme do plechu pro donuty cukrářským sáčkem. Pečeme v předem rozpálené troubě na 180 stupňů cca 30 minut.

Než se nám donuty dopečou – do hrnce si nalijeme šťávu z pomerančů, datlový sirup a arašídové máslo. Za stálého míchání přivedem k bodu varu a mícháme dokud nám poleva nezkaramelizuje a zhoustne. Po upečení necháme donuty vychladnout, polejeme polevou a ozdobíme sušeným pomerančem. Dobrou chuť

 

Recept by Lucie Randová - IG: forkassion

 

 

 

 

 

Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.

Zpět na recepty