Nepečený Oreo cheesecake
20 min
8 porcí
![](/katalog-obrazku/produkt-575/detail-1282-nepeceny-oreo-cheesecake.jpg)
-
•
60 g kokosového oleje
-
•
200 g špaldových sušenek
-
•
3 pl kešu másla
-
•
200 g kešu ořechů
-
•
70 ml javorového sirupu
-
•
2 pl citrónové šťávy
-
•
1/2 čl mleté vanilky
-
•
Tuhá část kokosového mléka v plechovce
-
•
1 pl kukuřičného škrobu
-
•
6-8 ks oreo sušenek
-
•
Lyofilizované ostružiny
-
•
Sušená moruša
POSTUP
1. Kešu ořechy namočíme alespoň na čtyři hodiny do vody.
2. Sušenky na základ podrtíme a smícháme s rozpuštěným máslem nebo kokosovým olejem. Namačkáme na spodek menší dortové formy a dáme do chladničky.
3. Vodu z kešu ořechů vylijeme a kešu dáme do mixéru. Přidáme tuhou část kokosového mléka, kešu máslo, sirup, škrob, citrónovou šťávu, vanilku a vymixujeme na hladký krém.
4. Ten vylijeme na základ. Do krému poklademe oreo sušenky a jemně zatlačíme. Hezky uhladíme a dáme na noc do chladničky.
5. Druhý den ozdobíme a můžeme podávat.
Recept by blogerka Annamária IG : annamaria_bilasova👩🏼🍳
Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.
![Přečíst článek](/katalog-obrazku/produkt-594/detail-nahled.jpg)
![Přečíst článek](/katalog-obrazku/produkt-593/detail-nahled.jpg)
![Přečíst článek](/katalog-obrazku/produkt-590/detail-nahled.jpg)
![Přečíst článek](/katalog-obrazku/produkt-575/detail-nahled.jpg)