Arašídový krém křupavý - 1 Kg
ARAŠÍDOVÝ KRÉM KŘUPAVÝ
Arašídový krém je neodmyslitelnou součástí mnoha domácností, a není divu! Je to totiž klasika, která nikdy neomrzí! Jakmile příjdeš na chuť tohoto arašídového krému, nic tě nezastaví 😁 Snad jen jiný druh ořechového krému 😉 Konzistence překvapí opravdu každého. Nenajdeš v něm nic jiného, než 100 % kvalitně zpracovaných arašídů. Neobsahuje žádný přidaný cukr, palmový olej nebo konzervanty a stabilizátory. Arašídový krém vyrábíme tak, jak nejlíp umíme a celý proces výroby si hlídáme ve všech detailech.
Používané arašídy se praží v jejich přírodní hnědé slupce, před tím než jsou zpracovány. Arašídový krém je ideální pro použití v smoothies, protein nápojích, jako pomazánka na ovoce či při přípravě kokosové kaše nebo jako doplněk do vaření. Nejznámější použití je opečený toustový chléb s arašídovým máslem a marmeládou.
Arašídový krém křupavý je ideální volbou pro ty, kteří hledají něco trochu víc než jen klasický arašídový krém. Můžete ho použít jako skvělou přísadu do smoothie, jogurtů nebo ovesných kaší pro přidanou texturu a chuť. Nebo si ho jednoduše užijte na čerstvém chlebu pro dokonalou kombinaci měkkosti a křupavosti v každém soustu.
Nyní si tento krém můžeš vychutnat i v praktickém kilovém balení! Tak na co troškařit 😉
SLOŽENÍ ARAŠÍDOVÝ KRÉM JEMNÝ
100% arašídy pražené nasucho
ZĚMĚ PŮVODU OŘECHŮ
Argentina
NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100 G
Energie | 2 457 kJ / 587 kcal |
Bílkoviny | 24,4 g |
Sacharidy / z toho cukry | 21,3 g / 4,9 g |
Tuky / z toho nasycené | 49,7 g / 7,7 g |
Vláknina | 8,4 g |
Sůl | < 0,1 g |
Výrobek může obsahovat stopy ostatních ořechů, skořápkových plodů a mléka. Nevystavujte slunečnímu záření. Skladujte do teploty 25 °C a relativní vlhkosti 70%. Po otevření spotřebujte do 14 dnů. Minimální trvanlivost do: viz. zadní část obalu. Alergeny jsou zvýrazněny tučně.
Usazenina oleje na povrchu je přirozený jev, stačí krém promíchat.
Výrobce: LIFELIKE food s.r.o
Pro přidání recenze se musíte přihlásit do svého účtu. Pokud účet nemáte, můžete se registrovat.