Nepečený Oreo cheesecake
Základ
60 g kokosového oleje
200 g špaldových sušenek
Náplň
3 pl kešu másla
200 g kešu ořechů
70 ml javorového sirupu
2 pl citrónové šťávy
1/2 čl mleté vanilky
Tuhá část kokosového mléka v plechovce
1 pl kukuřičného škrobu
6-8 ks oreo sušenek
Na vrch
Lyofilizované ostružiny
Sušená moruše
-
Kešu ořechy namočíme alespoň na čtyři hodiny do vody.
-
Sušenky na základ podrtíme a smícháme s rozpuštěným máslem nebo kokosovým olejem. Namačkáme na spodek menší dortové formy a dáme do chladničky.
-
Vodu z kešu ořechů vylijeme a kešu dáme do mixéru. Přidáme tuhou část kokosového mléka, kešu máslo, sirup, škrob, citrónovou šťávu, vanilku a vymixujeme na hladký krém.
-
Ten vylijeme na základ. Do krému poklademe oreo sušenky a jemně zatlačíme. Hezky uhladíme a dáme na noc do chladničky.
-
Druhý den ozdobíme a můžeme podávat.
NEPEČENÝ OREO CHEESECAKE

