Meruňkové tofu knedlíky

Na knedlíčky
  1. Do hrnce dáme vodu a necháme vařit. Tofu rukama jemně podrvíme, přidáme rýžovou moukusirup, ořechové máslo a vypracujeme kompaktní těsto. Pokud je příliš lepivé, přidáme víc mouky, pokud je příliš tuhé, trošku vody.

  2. Rozdělíme na 6 části a do každé vložíme vypeckovanou meruňku. Vytvarujeme knedlíčky. Vložíme do vroucí vody a vaříme 1-2 minuty nebo dokud nevyplavou na vrch.

  3. Mezitím rozpustíme máslo, ve kterém následně obalíme knedlíky.

  4. Na závěr je už pouze obalíme v lísko-ořechové mouce. Můžeme posypat mandlovými lupínky, polit zbylým máslem, přidat sezónní ovoce nebo extra ořechové máslo. A podáváme!

VELMI SNADNÉ20 min

MERUŇKOVÉ TOFU KNEDLÍKY

MERUŇKOVÉ TOFU KNEDLÍKY