
Kešu krém jemný 300g
@kesu.png@ $ 100% oříškové krémy$



Popis




Kešu krém 300g
Máš zálusk na něco sladšího?
Tak vyzkoušej jemný Kešu krém! Jeho krémová chuť a nadýchanost dostane do kolen každého milovníka těchto ořechů. Vyzkoušíš jednu lžičku anšeho kešu krému a už se od sleničky neodtrhneš. Hodí se jak do snídaně, různých dezertů na pečení, ale i do indických omáček a pomazánek, nebo prostě jen tak na chuť 🙂
Jak kešu krém používat? Na pečivo: Namažte kešu krém na chleba, toasty nebo rýžové chlebíčky pro rychlou a výživnou snídani. Do smoothie: Přidejte lžičku kešu krému do svého oblíbeného smoothie pro extra krémovou konzistenci a nutriční boost. Do omáček a dezertů: Využijte jeho jemnou chuť jako základ pro omáčky nebo jako ingredienci do pečení. Samostatně: Užívejte si ho jen tak na lžičku jako zdravou svačinu plnou energie.
Informace o produktu
SLOŽENÍ
100% kešu ořechy pražené nasucho
ZEMĚ PŮVODU OŘECHŮ
Indie
NUTRIČNÍ HODNOTY NA 100 G
| Energie | 2 403 kJ / 574 kcal |
| Tuky / z toho nasycené mastné kyseliny | 46,4 g / 9,2 g |
| Sacharidy / z toho cukry | 32,7 g / 5 g |
| Bílkoviny | 15,3 g |
| Vláknina | 3 g |
| Sůl | < 0,1 g |
UPOZORNĚNÍ
Usazenina oleje na povrchu je přirozený jev, stačí krém promíchat.
Výrobek může obsahovat stopové množství ostatních skořápkových plodů.
Nevystavujte slunečnímu záření.
Skladujte do teploty 25°C a relativní vlhkosti 70%.
Po otevření spotřebujte do 14 dnů.
Minimální trvanlivost do: viz. spodní část obalu.
Alergeny jsou zvýrazněny tučně.
VÝROBCE
LIFELIKE food s.r.o
Na vyhlídce 26 , Moravany , 66448
IČ: 07814178, DIC : CZ07814178
PRAVÁ CHUŤ
Když to máš rád jemné.
Nenajdeš tu nic jiného než rozmixované kešu. Ořechové krémy vyrábíme z nejkvalitnějších ořechů. Při výrobě nepoužíváme žádné oleje, cukry, konzervanty, ani jiné příměsi. Vyrábíme přímo v České republice na základě vlastní receptury tak, abyste se mohli spolehnout na kvalitní produkt.
Recepty
Doplňkové parametry
| Kategorie: | 100% oříškové krémy |
|---|---|
| EAN: | 8594190590110 |
| Složení: | Kešu |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Přidat hodnocení






