Lyofilizované ovoce (Ovoce sušené mrazem)

Lyofilizace je proces sušení ovoce mrazem. Ovoce je nejdříve prudce zamraženo a následně sušeno při nižším tlaku, kde se voda z ovoce mění v páru a ovoce si tak zachovává svou přirozenou strukturu, barvu, vůni a především nutriční hodnotu včetně všech vitamínů a minerálů obsažených v čerstvém ovoci. Prostě vše, co je v čerstvém ovoci najdete i v lyofilizovaném ovoci.

Lyofilizované višně

Lyofilizované višně

Hodnoceni (0)
  33
+ -
Lyofilizované ostružiny

Lyofilizované ostružiny

Hodnoceni (0)
  38
+ -
Lyofilizované maliny

Lyofilizované maliny

Hodnoceni (0)
  41
+ -
Lyofilizované jahody

Lyofilizované jahody

Hodnoceni (0)
  32
+ -
Lyofilizované brusinky

Lyofilizované brusinky

Hodnoceni (0)
  36
+ -
Lyofilizované broskve

Lyofilizované broskve

Hodnoceni (0)
  39
+ -
Lyofilizované borůvky

Lyofilizované borůvky

Hodnoceni (0)
  42
+ -
Lyofilizovaný banán

Lyofilizovaný banán

Hodnoceni (0)
  36
+ -
Lyofilizovaný ananas

Lyofilizovaný ananas

Hodnoceni (0)
  46
+ -

Máš chuť na něco jiného?