RAW SALTY CARAMEL BAR

Publikováno:

✍ NA RECEPT BUDEME POTŘEBOVAT

✍ POMŮCKY

  • ✅ Nádoba na potraviny 150 × 100 × 50 mm
  • ✅ Papír na pečení
  • ✅ Smoothie maker
  • ✅ Miska

Abychom připravili naše Raw Salty Caramel Bars nemůžeme zapomenout některé z ingrediencí jako jsou dalte, fíky a kešu ořechy namočit přes noc do vody, nejen aby změkly, ale zároveň se aktivovaly. Připravíme si uzavíratelnou nádobu na potraviny, kterou vysteleme pečícím papírem. Do smoothie makeru vlažíme datle spolu s fíky, 3 pl vody, 3pl arašídového másla, špetkou himalájské soli a rozmixujeme na krém. Celý krém rozetřeme do nádoby. Smoothie maker umyjeme a opět do něj vložíme namočené kešu ořechy, 3 pl vody a 3 pl kešu krému. Vzniklý krém navrstvíme na krém v nádobě. Takto připravený dezet přikryjeme víčkem a vložíme minimálně na 2 hodiny do mrazáku. Po ztuhnutí rozkrájíme na kostičky a dozdobíme. Dobrou chuť