PIŠKOTOVÝ DEZERT S ČOKOLÁDOVÝM PUDINGEM A TVAROHEM

✍ NA TESTO BUDEME POTŘEBOVAT :

✍ PUDINGOVÁ VRSTVA :

✍ TVAROHOVÁ VRSTVA :

Jako první si dáme vařit puding podle postupu na obale. Do hotového pudingu zamícháme ořechové máslo. Na těsto si vyšleháme vejce se sladidlem, přídáme kokosový olej, jogurt a opět promícháme. Nakonec přidáme všechny suché suroviny a už jen na chvilku promícháme. 2/3 těsta si dáme do plechu na pečící papír, do zbylé 1/3 těsta smícháme kakao a vylejeme na světlé těsto. Navrch těsta přidáme ještě teplý puding. Pečeme ve vyhřáté troubě na 170 stupňů přibližně 30 minut. Na vychlazený koláč natřeme oslazený tvaroh smíchaný s jogurtem a dáme do ledničky na min. 2 hodiny. Vrchní část dezertu ozdobíme strouhanou čokoládou.
Dobrou chuť